۰
مغز ها و خشکبار مانده

سم خاموش در مغزها و خشکبار مانده

مدیرکل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو: آفلاتوکسین نوعی سم قارچی است که در شرایط نامناسب نگهداری، روی مغزها و دانه‌های روغنی رشد می‌کند.بررسی‌های انجام‌شده نشان داده است که در برخی نمونه‌های آجیل‌های فله‌ای و نگهداری‌شده در شرایط نامناسب، میزان آفلاتوکسین بالاتر از حد مجاز بوده است.
سم خاموش در مغزها و خشکبار مانده
این سم می‌تواند منجر به مشکلات کبدی، مسمومیت و در موارد شدید، افزایش خطر سرطان کبد شود.
کد مطلب: 428921