مغز ها و خشکبار مانده

سم خاموش در مغزها و خشکبار مانده

25 اسفند 1403 ساعت 11:12

مدیرکل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو: آفلاتوکسین نوعی سم قارچی است که در شرایط نامناسب نگهداری، روی مغزها و دانه‌های روغنی رشد می‌کند.بررسی‌های انجام‌شده نشان داده است که در برخی نمونه‌های آجیل‌های فله‌ای و نگهداری‌شده در شرایط نامناسب، میزان آفلاتوکسین بالاتر از حد مجاز بوده است.


این سم می‌تواند منجر به مشکلات کبدی، مسمومیت و در موارد شدید، افزایش خطر سرطان کبد شود.


کد مطلب: 428921

آدرس مطلب: https://www.estalpress.ir/news/428921/سم-خاموش-مغزها-خشکبار-مانده

استال پرس
  https://www.estalpress.ir