مغز ها و خشکبار مانده
سم خاموش در مغزها و خشکبار مانده
25 اسفند 1403 ساعت 11:12
مدیرکل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو: آفلاتوکسین نوعی سم قارچی است که در شرایط نامناسب نگهداری، روی مغزها و دانههای روغنی رشد میکند.بررسیهای انجامشده نشان داده است که در برخی نمونههای آجیلهای فلهای و نگهداریشده در شرایط نامناسب، میزان آفلاتوکسین بالاتر از حد مجاز بوده است.
این سم میتواند منجر به مشکلات کبدی، مسمومیت و در موارد شدید، افزایش خطر سرطان کبد شود.
کد مطلب: 428921
آدرس مطلب: https://www.estalpress.ir/news/428921/سم-خاموش-مغزها-خشکبار-مانده