۰
امام جمعه اهل سنت سرباز:

دولت یازدهم وضعیت معیشتی مردم را به شرایط بحرانی رساند/ با شعار و وعده هرگز مشکلی در کشور حل نمی‌شود

امام جمعه اهل‌سنت سرباز گفت: دولت یازدهم با سیاست های غلط اقتصادی و واردات بی رویه کالاهای خارجی، بیکاری را در کشور افزایش داده است.
دولت یازدهم وضعیت معیشتی مردم را به شرایط بحرانی رساند/ با شعار و وعده هرگز مشکلی در کشور حل نمی‌شود
دولت یازدهم وضعیت معیشتی مردم را به شرایط بحرانی رساند/ با شعار و وعده هرگز مشکلی در کشور حل نمی‌شود
مولوی عنایت‌الله رسولی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار پاپایا، با تاکید بر اهمیت حضور حداکثری همه اقوام و اقشار مردم در انتخابات پیش‌ِرو،‌ اظهار کرد:  ملت شریف ایران همواره ثابت کرده اند که در لحظات حساس با همه توان به میدان آمده و از نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع می کنند و 29 اردیبهشت ماه امسال هم تمامی افرادی که به سن مجاز برای رأی دادن رسیده‌اند به میدان آمده و حماسه ای دیگر خلق خواهند کرد.
وی افزود: حضور حداکثری ملت در انتخابات و رای دادن به کاندیدای اصلح وظیفه قانونی و دینی هر ایرانی است و لازم است تا مردم با چشم باز و بصیرت سیاسی بهترین افراد را برای ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا انتخاب کنند.
امام جمعه اهل سنت شهرستان سرباز با تأکید بر اینکه امروز فقر و بیکاری بخش عمده جامعه ما را فرا گرفته است،خاطرنشان کرد: مشکلات امروز جامعه ما برای همگان روشن بوده و مردم ما به خوبی مشکلات اقتصادی و سیاسی کشور را درک می کنند، پس لازم است تا به دور از هر گونه قوم گرایی و گرایشات سیاسی مذهبی، فردی را انتخاب کنند که کار و تلاش و خدمت به خلق را با جدیت در اولویت خود قرار داده و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری گام برداشته و با تکیه بر رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، اقتصاد مقاومتی و توجه به توان داخلی را به‌عنوان راهکار حل مشکلات حوزه اقتصاد کشور در نظر دارد.
وی دینداری، شجاعت در برخورد با بیگانگان، برخورداری از روحیه خدمت به مردم، ساده‌زیستی و تلاش جهادی را از شاخص‌های انتخاب نامزد اصلح عنوان کرد و گفت: مردم باید با چشمانی باز، بصیرت سیاسی و تکیه بر فرمایشات مقام معظم رهبری برای انتخاب کاندیدای اصلح، سوابق و برنامه‌های همه نامزدها را بررسی کنند تا خودشان به بهترین نتیجه برسند و تنها به معرفی دیگران اکتفا نکنند.
 
دولت یازدهم عامل فقر و بیکاری ملت ایران است
رسولی‌زاده با گلایه از عملکرد ضعیف دولت یازدهم در حوزه اقتصاد، معیشت و اشتغال مردم، اظهار داشت: امروز بخش زیادی از مردم کشور با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند و بخصوص در مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان بسیاری از خانواده ها به‌لحاظ معیشتی در شرایط بحرانی به سر برده و حتی برای خرج و خوراک روزانه با مشکلات فراوانی روبه رو هستند و بیکاری نیز به بالاترین سطح خود رسیده است تا جایی که در هر خانواده ایرانی حداقل یک یا دو جوان بیکار وجود دارد.
وی ادامه داد: امروز بسیاری از جوانان و افراد تحصیل‌کرده استان ما بیکار هستند و این امر موجب ناامیدی آنها شده تا جایی که تعداد زیادی از آنها از فرصتی که صرف تحصیل کرده‌اند ابراز پشیمانی می‌کنند.
امام جمعه اهل سنت مینان سرباز با تاکید بر این نکته که میتوان با یک برنامه ریزی صحیح، مناطق محروم مرزی را به بهتری فرست اقتصادی تبدیل کرد، ادامه داد: رئیس جمهور آینده می‌تواند از طریق سازماندهی مرزهای سیستان و بلوچستان و با بهره گیری از ظرفیت‌های متعدد این استان در بخش های مختلف، برای بسیاری از جوانان بیکار منطقه شغل پایدار ایجاد کند.
این مدرس حوزه علمیه اهل سنت سرباز در پایان تصریح کرد: همان گونه که بزرگان ما در روایات بسیاری بیان کرده اند "فقر و بیکاری انسان را به‌سوی کفر سوق می‌دهد" پس لازم است تا مردم در انتخابات پیشِ‌رو با انتخاب افرادی که اهل عمل و خدمت به خلق هستند کشور را از شرایط فعلی نجات داده و فردای خود و فرزندانشان را به دستان افرادی بسپارند که تنها اهل شعارهای زیبا نباشند و در عمل بتوانند اقدامات مثبتی برای این ملت انجام دهند، چرا که با شعار و وعده هرگز مشکلی در کشور حل نمی‌شود.
 
انتهای پیام//
 
کد مطلب: 427998