به گزارش
پاپایا، صبح امروز و همزمان با سراسر کشور مراسم بزرگداشت سالروز 13 آبان روز مبارزه استکبار جهانی با حضور پرشورمسئولین ،علما و روحانیون ، دانش آموزان و عموم مردم شهید پرور شهرستان سرباز در محل خیابان معلم راسک برگزار شد.
در آغاز این راهپیمایی دشمن شکن عموم مردم با سر دادن شعار های استکبار ستیزانه "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر اسرائیل" و "الله اکبر" انزجار خود را از سیاست های خصمانه دولت غربی نسبت به دولت های مظلوم اعلام کردند .
همچنین بر روی پلاکاردهایی که در دست حاضران در راهپیمایی قرار داشت، شعارهایی با موضوع "نفوذ اقتصادی و فرهنگی ممنوع"، "نفوذ سیاسی و امنیتی ممنوع"، "احداث دفتر اتحادیه اروپا ممنوع"، "مرگ بر آمریکا" و" لبیک یا خامنهای" نوشته شده بود.
دانشجویان و دانشآموزان حاضر در راهپیمایی 13 آبان در بیانیهای اعلام کردند که با وجود تمام تحریمها و فشارها از پای نخواهند نشست و آماده نثار جان خود در راه ولی امر خود هستند.
محمود محمدی رئیس دانشگاه پیام نور راسک در گفت و گو با خبرنگار
پاپایا، 13 آبان را روز ایستادگی ملت در برابر استکبار جهانی و وحدت همیشگی امت اسلامی دانست و اظهار داشت: این روز را می توان نمونه ای از بیداری همیشگی دانشجویان ایران دانست چراکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی و سرنگونی شاه، دانشجویان پیرو خط امام با بصیرت و آگاهی که داشتند لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر کرده و راه نفوذ و دخالت استکبار جهانی را در انقلاب ملت ایران بستند.
وی ادامه داد: دانشجویان ما ثابت کرده اند که همواره با بصیرت و فهم سیاسی، انقلاب خود را در برابر سناریوهای دشمن بیمه کرده و هرگز ذلت نخواهند پذیرفت.
13 آبان طلسم و بت ابرقدرت ها را شکست
فرمانده سپاه شهرستان سرباز نیز در حاشیه راهپیمایی 13 آبان به خبرنگار
ما گفت: امروزه عدم توانایی استکبار در حل بحران های منطقه ای، طلسم و بت ابرقدرت ها را شکسته و این موضوع راهی برای مبارزان و مجاهدان در سراسر عالم شده است.
وی افزود: حماسه 13 آبان در همیشه تاریخ زنده خواهد ماند چرا که به واسطه تسخیرلانه جاسوسی؛ خط دفاعی آمریکا، که همیشه به وسیله آن در جهان رعب و وحشت ایجاد می کرد فرو ریخت و در ادامه آن نیز خبر شکست های پیاپی آمریکا در بُعد حرکات نظامی و دیپلماسی برای نجات گروگانها، اسطوره غیرقابل نفوذ بودن آمریکا را درهم شکست تا ملت های آزاده جهان بدانند قدرت آمریکا تنها یک دروغ بزرگ است.
سرهنگ پاسدار خدارحم سارانی با اشاره بر لزوم شناخت راه های نفوذ دشمنان، بیان کرد: مسئولین ما نباید اجازه بدهند که نفوذی ها در کشور ما جای برای خود داشته باشند، در حال حاضر همه باید هوشیار باشیم چراکه آمریکا و استکبار به دنبال آن هستند تا بتوانند در ایران نفوذ کرده و بدن شک این نفوذی ها برای انقلاب ما خطرناک هستند.
وی در پایان تصریح کرد: این حضور پرشور مردم در راهپیمایی 13 آبان، باعث تقویت نظام و ایجاد یأس و ناامیدی در دشمنان خواهد شد.
هیچگاه می توان به آمریکا اعتماد کرد
امام جمعه شهرستان سرباز در گفت و گو با خبرنگار
پاپایا، با یادآوری خاطرات و مجاهدات دانش آموزان و دانشجویان پیرو خط امام در تسخیر لانه جاسوسی به زوایای پیدا و پنهان دخالت های سفارت آمریکا در کشور پرداخت و گفت: هیچ گاه نمی توان به آمریکا و دیگر کشورهای استکباری اعتماد کرد و مسئولان کشور باید هوشیار باشند که این شیطان بزرگ همواره به دنبال ضربه زدن به انقلاب اسلامی ایران است.
وی افزود: آمریکایی ها با دخالت های همیشگی که در سال های قبل از انقلاب و پس از آن در کشور انجام دادند باعث تنش ها و مشکلات بسیاری در اوضاع سیاسی ایران شدند.
حجت الاسلام علی اصغر کمالی پور با اشاره به اهمیت گرامی داشت 13 آبان، خاطرنشان کرد: در این روز مهم بود که دانشجویان بصیر و فهیم ایران با حمله به سفارت آمریکا این لانه جاسوسی را تسخیر کردند و به جهانیان نشان دادند که با اتکال به قدرت لایزال الهی و تاسی از معصومین می توان بر مشکلات فائق آمد .
وی در پایان تصریح کرد: حضور پرشور شیعه و سنی در راهپیمایی 13 آبان شهرستان سرباز مشت محکمی بر دهان استکبار و حامیان فتنه بود و این اتحاد مثال زدنی مردم در این شهرستان نمونه ای از برادری و وحدت ملت مسلمان ایران است.
در ادامه بیانیه 13 آبان قرائت شد و پرچم آمریکا و اسرائیل به آتش کشیده شد.
/انتهای پیام