۰
امام جمعه نیکشهر:

نعمت ولی‌فقیه ضامن اقتدار و امنیت ایران

امام جمعه نیکشهر با تأکید بر نقش راهبردی ولی‌فقیه در حفظ انسجام ملی، اتحاد مردم و دولت در برابر توطئه‌های آمریکا را عامل خنثی‌سازی تهدیدات و تضمین‌کننده مسیر پیشرفت کشور دانست.
نعمت ولی‌فقیه ضامن اقتدار و امنیت ایران
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصرهامون»، به نقل استال‌پرس حجت‌الاسلام و المسلمین وحید بامری در خطبه‌های نمازجمعه این هفته بیان کرد: نعمت ولی فقیه، ضامن استحکام و امنیت کشور است. در آستانه سالروز تعیین مقام رهبری، اهمیت و نقشی که ولی فقیه در هدایت و پیشبرد امور کشور ایفا می‌کند، بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. ولی فقیه به عنوان اصلی‌ترین رکن نظام جمهوری اسلامی ایران، با تدابیر حکیمانه خود همواره در کنار مردم بوده و در سختی‌ها و چالش‌ها، مایه دلگرمی و پشتیبانی آنان بوده است.

وی افزود: به گفته کارشناسان، نعمت ولی فقیه موجب استحکام روابط ملی و استقلال کشور از دخالت‌های بیگانگان شده و به تقویت هویت ملی و اسلامی ایرانیان کمک شایانی کرده است. در این راستا، برگزاری مراسم‌ها و سخنرانی‌ها به مناسبت این روز، فرصتی برای تجدید پیمان با رهبری و ارج نهادن به زحمات ایشان خواهد بود.

امام جمعه نیکشهر تصریح کرد: رهبر انقلاب اسلامی با رویکردی عاقلانه و متعهدانه همواره بر اهمیت وحدت و همبستگی ملت در برابر تهدیدات خارجی و داخلی تأکید کرده و بر ضرورت تداوم حرکت در مسیر تحقق اهداف بلندمدت نظام اسلامی تأکید دارند. از این رو، مردم و مسئولان باید به این نعمت بزرگ توجه کرده و با پیروی از رهنمودهای ولی فقیه، به سوی پیشرفت و توسعه پایدار گام بردارند.

بامری ادامه داد: این موضوع نشان‌دهنده اهمیت و تأثیرگذاری ولی فقیه در زندگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی کشور است و فرصتی را برای همه ایرانیان فراهم می‌آورد تا از این نعمت بهره‌مند شوند.

وی در ادامه با اشاره به تحولات اخیر اظهار داشت: در واکنش به اقدامات اخیر دولت آمریکا و تلاش‌های مکرر این کشور برای ایجاد اختلاف میان مردم و دولت ایران، یک‌بار دیگر اتحاد آهنین مردم و دولت در برابر دشمنان قسم‌خورده به اثبات رسیده است. در روزهای اخیر، مقامات دولتی و شخصیت‌های ملی ضمن تأکید بر همبستگی و وحدت، بار دیگر خواستار هوشیاری مردم در مواجهه با تفرقه‌افکنی‌ها و توطئه‌های خارجی شده‌اند.

امام جمعه نیکشهر افزود: تحلیلگران سیاسی با اشاره به نقش کلیدی همکاری و همبستگی میان دولت و ملت در ایجاد ثبات و امنیت کشور، اعلام کرده‌اند که آمریکا با استفاده از ابزارهای رسانه‌ای و اقتصادی، در پی ایجاد نارضایتی و بی‌اعتمادی میان مردم و دولت است. به همین دلیل، حمایت قاطع مردم از برنامه‌ها و سیاست‌های دولت به‌ویژه در شرایط حساس کنونی بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

بامری با اشاره به تلاش‌های دشمنان برای تخریب تصویر دولت و نهادهای جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: از مردم می‌خواهیم با اتحاد و همدلی، نقشه‌های شوم بیگانگان را خنثی کنند؛ چراکه تنها در سایه همبستگی و همکاری می‌توان به موفقیت‌های بزرگ دست یافت و در برابر فشارهای خارجی ایستادگی کرد.

وی تأکید کرد: مردم با برگزاری راهپیمایی‌ها و مراسم‌های ملی، حمایت خود را از دولت و نظام اسلامی نشان داده و عزم راسخ خود را در مقابله با هرگونه تهدیدی اعلام کرده‌اند. این اتحاد، نشان‌دهنده عزم ملی ایرانیان در برابر چالش‌ها و تلاش‌های بیگانگان برای ایجاد تفرقه و نفاق در جامعه است و بر اهمیت همبستگی داخلی در تقویت پایه‌های نظام تأکید دارد.

امام جمعه نیکشهر در پایان گفت: در این شرایط حساس، اتحاد و همبستگی مردم و دولت می‌تواند عامل مهمی در مقابله با چالش‌ها و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد.

انتهای خبر/
https://asrehamoon.ir/vdchk6nzk23n6md.tft2.html
 
کد مطلب: 429897
نام شما
آدرس ايميل شما

بیشتر اخبار رو از کجا دنبال می کنید؟
تلگرام
اینستاگرام
سایت های خبری
تلویزیون
توییتر