۰
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان اظهار کرد:

خدمات‌رسانی به ۵۹ روستای درگیر سیلاب همچنان ادامه دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: خدمات‌رسانی به ۵۹ روستای درگیر سیلاب در شهرستان‌های دلگان، فنوج، چابهار، نیکشهر، سرباز و کنارک همچنان ادامه دارد.
خدمات‌رسانی به ۵۹ روستای درگیر سیلاب همچنان ادامه دارد.
سید محمد مهدی سجادی اظهار کرد: همزمان با بارندگی‌های اخیر از هشت دی ماه در شهرهای جنوبی سیستان و بلوچستان نیروهای هلال احمر استان به یک‌هزار و ۱۷۹ آسیب دیده سیلاب شهرستان‌های مذکور خدمات رسانی کردند.

وی ادامه داد: ۶۲۹ نفر در قالب ۱۱۹ خانوار آسیب دیده در این روستاها به‌دلیل شدت آسیب وارده در چادرهای امدادی جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان اسکان داده شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: چادر، پتو، نایلون و سبد غذایی و معیشتی از جمله اقلام توزیع شده توسط بیش‌از ۹۰ امدادگر این جمعیت بین سیل‌زدگان در این مدت بود.

وی تاکید کرد: تیم‌های امدادی جمعیت هلال احمر به‌صورت ۲۴ ساعته در ۱۸ شعبه سیستانو بلوچستان آماده خدمت‌رسانی به آسیب دیدگان هستند.

محسن حیدری مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان از ثبت بارش‌ها در سطح استان در پی فعالیت سامانه بارشی اخیر خبر داد و گفت: ایستگاه چاهان از توابع شهرستان نیکشهر با ۵۳ میلی‌متر بیشترین میزان بارندگی را در میان ایستگاه‌های هواشناسی و بارانسنجی استان به خود اختصاص داد.

انتهای خبر/
کد مطلب: 429796