۰
وصیت‌نامه شهید؛

هوشیاری جوانان برابر تهاجم فرهنگی شرق و غرب

شهید «نظام حسین بر» در قسمتی از وصیت‌نامه‌اش می‌نویسد: از جوانان عزیز به‌ویژه فرزندانم می‌خواهم که در مقابل تهاجم فرهنگی ابرقدرت‌های شرقی و غربی هوشیار باشند که طعمه‌های اصلی آنان جوانان هستند.
هوشیاری جوانان برابر تهاجم فرهنگی شرق و غرب
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «استال پرس»، شهید نظام حسین بر، نهم تیر ۱۳۱۶، در روستای گشت از توابع شهرستان سراوان به دنیا آمد. پدرش غلامشاه (فوت ۱۳۴۵) و مادرش مدینه نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. جوانمرد ژاندارمری بود. سال ۱۳۵۳ ازدواج کرد و صاحب سه پسر شد. بیست و هفتم اردیبهشت ۱۳۶۰، در کوه سفید زادگاهش هنگام درگیری با اشرار بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. مزار او در همان روستا قرار دارد. او را عمر نیز می‌نامیدند.
 
 بسم الله الرحمن الرحیم
 
 «إِنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ»
 
 من به‌عنوان یک مسلمان و سرباز اسلام خدمت به‌نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای خود وظیفه دانستم و اگر سعادت مرا یاری کرد و در راه حق شهید شدم بعد از شهادتم به فرزندانم بگویید در سوگم نالان نباشند که آنان بی‌یاور نخواهند بود (خداوند نگهدارشان است) و به آنان بگویید گمان نکنند به‌اجبار پا به میدان جهاد نهادم و ناخواسته شهید شدم. من مانند تشنه‌ای که به ناگاه پس از جستجوی بسیار به آب می‌رسد و چون مجنونی که پس از سال‌ها فراق لیلی را می‌یابد. مرگ سرخ را در آغوش کشیدم.
 
 از شما می‌خواهم در تربیت صحیح فرزندانم کوشا باشید و به آنان ایثار فداکاری و صداقت را بیاموزید و به آنان بگویید در زندگی هیچ‌گاه خدا را از یاد نبرند و در برابر مشکلات صبور و بردبار باشند و هرگز در مقابل ظالمان و دشمنان اسلام سر تسلیم فرود نیاورند. قرآن را بیاموزند و نماز را به‌وقت به جا آورند و از همه مهم‌تر درس‌های خود را به‌خوبی بخوانند تا فردی مفید برای جامعه و کشورشان جمهوری اسلامی ایران باشند.
 
 از جوانان عزیز به‌ویژه فرزندانم می‌خواهم که در مقابل تهاجم فرهنگی ابرقدرت‌های شرقی و غربی هوشیار باشند که طعمه‌های اصلی آنان جوانان هستند. اما نمی‌دانند که جوانان ایران اسلامی ما روزبه‌روز بیدارتر و هوشیارتر می‌شوند و فرمایشات رهبر عزیز خویش را با جان‌ودل می‌پذیرند.
 
اعتیاد نیز یکی از راه‌های فاسد کردن جوانان می‌باشد که باید برای خشکاندن ریشه‌های این دیو تباهی بکوشیم تا که کشوری عاری از اعتیاد داشته باشیم.
 
 انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdca0mn6a49nay1.k5k4.html
 
کد مطلب: 429767