۰
​معاون استاندار مطرح کرد

سرمایه برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «استال پرس» معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری سیستان و بلوچستان گفت: با فراهم‌سازی مناسب‌ترین ساختگاه‌ها و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای اتصال به شبکه برق، شرایط سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر در استان فراهم شده است.
سرمایه برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی
 مجیب حسنی در کارگروه انرژی‌های تجدیدپذیر استان افزود: عملیات اجرایی شش نیروگاه خورشیدی در دشت‌های مختلف استان آغاز شده و با بهره‌برداری از این پروژه‌ها، تا پایان سال بیش از ۱۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق استان افزوده خواهد شد.

 وی ادامه داد: برای حمایت از سرمایه‌گذاران، تاکنون حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان پروژه به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات معرفی شده است. این اقدام علاوه بر تأمین انرژی پایدار، فرصت‌های شغلی جدیدی در استان ایجاد خواهد کرد.

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تأکید کرد: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر گام مهمی در مسیر رشد پایدار، کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی و ارتقای امنیت انرژی استان است.
 مدیرکل کمیته امداد استان نیز گفت: در شمال استان تعداد ۲۰۸۸ پنل خورشیدی ۵ کیلوواتی به شبکه وصل شده و خانواده‌ها هزینه ماهیانه را از ساتبا دریافت می‌کنند.

 میری افزود: طی توافق با استانداری، ان‌شاءالله امسال در کل استان، از ظرفیت پنل‌های خورشیدی استفاده خواهد شد.
 وی بیان کرد: تاکنون ۸ نقطه در استان شناسایی شده که به‌زودی کلنگ احداث مزرعه‌های خورشیدی ۳ و ۲ مگاواتی به زمین خواهد خورد؛ از جمله در منطقه نازیل خاش. همچنین در هر شهرستان، ۲۰۰ پنل خورشیدی حمایتی ۵ کیلوواتی نصب خواهد شد.

 مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان نیز گفت: توان عملیاتی نیروگاه‌های سیستان و بلوچستان در بهترین شرایط یک هزار و ۳۵۰ مگاوات است، درحالی‌که اوج مصرف تابستان ۱۴۰۴ به ۲ هزار و ۲۲۸ مگاوات رسیده است.

 محمد رئیسی افزود: در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد برق مصرفی سیستان و بلوچستان از شبکه سراسری و عمدتاً از استان‌های مجاور تأمین می‌شود.

 به گزارش «استال پرس»، به نقل از استانداری، در روز ۲۲ شهریور رئیسی، تأکید کرد: آماده‌سازی ۵۰ ساختگاه سه مگاواتی بااعتبار یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و آغاز فاز اجرایی نیروگاه ۵۵۰ مگاواتی سیکل ترکیبی زاهدان تا پایان سال نیز در دستور کار قرار دارد.

 انتهای خبر/
کد مطلب: 429316