عضو هیات مدیره حزب ندای ایرانیان گفت: احزاب سیاسی باید با قدرت منافع ملت را از دولت ها مطالبه کنند چرا که فلسفه وجودی همه احزاب چیزی جز حمایت از منافع ملت نیست.
پلیس فدرال عراق هم در ادامه پیشرویهای خود سه روستای دیگر را آزاد کرده به فرودگاه بین المللی موصل نزدیک شد و روستاهای الخفسان، شلهوب و بزیره را آزاد کرد و بهفاصله 16 کیلومتری فرودگاه موصل رسید.
رئیس دفتر مطالعات تاریخ معاصر ایران گفت: ظریف و صالحی هم گفتند که در مذاکره با آمریکا باید بیشتر دقت میکردیم تا آمریکاییها در برجام تفیسر به رای نداشته باشند.
همزمان با هفته بسیج، جواد نوری به عنوان بسیجی نمونه سازمان بسیج حقوق دانان سیستان وبلوچستان از انتشار کتاب خود در مورد جایگاه مسئولیت کیفری نیابتی در قانون ایران خبر داد.
علما و روحانیون اهل سنت و تشیع شهرستان سرباز از عموم مردم درخواست کردند تا با حضور وحدت آفرین خود در راهپیمایی 13 آبان بار دیگر مشت محکمی بر دهان یاوه گویان آمریکا بزنند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان سرباز گفت: ۱۳ آبان روزی است که هیمنه شکستناپذیری آمریکا شکسته شد و پوشالی بودن قدرت این کشور استکباری برای همگان روشن شد.
ورزشکاران بسیجی شهرستان سرباز، حضور پر شور جامعه ولایی شهرستان را در راهپییمایی یوم الله 13 آبان خواستار شده و بار دیگر بیعت خویش را با ولی امر مسلمین امام خامنه ای (مد ظله العالی ) اعلام داشتند.
رئیس سازمان خصوصیسازی با بیان اینکه به تازگی هیأت اقتصادی از کشور چک اسلواکی با سازمان خصوصیسازی مذاکره داشته است، گفت: دولت یازدهم حداکثر تا پایان سال ۹۶ سود سهام عدالت را به همه مالکان این دارایی اعطا خواهد کرد.
بعد از بازتر شدن ماجرای مبهم اختلاس در بانک ملت سرانجام این بانک با انتشار بیانیهای توضیحی هرچند مختصر در این باره ارائه کرده است. ظاهرا پشت ماجرای اختلاس ۳۰۰ میلیاردی که دادستان کل کشور از آن سخن گفته، یکی از کارگزاران بانک ملت که در خارج از کشور بوده قرار دارد.