رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران ضمن بیان اینکه فناوری اطلاعات ابزاری توانمند ساز برای اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی در کشور است ،گفت: اقداماتی که بر عهده سازمان فناوری اطلاعات در بحث اقتصاد مقاومتی است علاوه بر یک پروژه مستقل برای دیگرحوزه ها نیز کارایی دارد.
در دستهبندی کاندیداهای میادین و مخازن نفتی و گازی کشور جهت واگذاری به شرکتهای خارجی بهمنظور تولید و افزایش تولید، مهمترین دسته میادین در حال تولید هستند.
وبگاه آمریکایی در تحلیلی نوشت: خاورمیانه امروزه بیشتر نیاز به تسلیحات دارد زیرا برخی سران خاورمیانه منطق زور را درک میکنند و «کیسینجر» وزیر خارجه سالها قبل آمریکا نیز گفته بود، اعمال دیپلماسی بدون تهدید نظامی بیاثر است.
شنبه گذشته یک روز بسیار مهم و تاریخی برای «افغانستان» بود. در این روز با حضور «نارندرا مودی» نخستوزیر هند و «اشرف غنی» رئیسجمهور افغانستان، «سدسلما» در بالا دست رودخانه «هریرود» افتتاح شد. این سد که تأثیر بسیار مهمی بر رونق کشاورزی در غرب افغانستان خواهد داشت،
کارشناس آموزش مرکز بهداشت سربازگفت: برخی از بیماری های گوارشی و کلیوی مردم شهر راسک به دلیل فاضلاب های روان در کوچه ها و نبود امکانات بهداشتی مناسب در این شهرستان است.
رئیس سازمان بسیج گفت: پیامبر در برابر ابوجهل ها ایستاد و این انقلاب نیز برگرفته از همان منطق است، تاریخ بشر بستر مبارزه حق و باطل است و همیشه در دنیا این دو جریان در برابر هم ایستاده اند.
راستش را بخواهید این روزها برای هر چیزی راه حلی ساده موجود است، اگر تا پیش از این راجع به این اتفاق نشنیده باشید حتما برایتان جالب است بدانید که با اپ های موبایلی قابل نصب روی دستگاه های اندرویدی می توانید از امنیت مودم وایرلس خودتان مطمئن شوید. اگر هم کمی کنجکاو باشید می توانید پسورد مودم های وایرلس ...
این روزها بسیاری از گیمرهای حرفه ای و یا حتی برخی کاربران معمولی رایانه های شخصی نیز دوست دارند تا قطعات دستگاه مورد نظر خود را با توجه به نیاز و سلیقه خود بر روی یک سیستم، مونتاژ و یا سرهم کنند.