به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «استال پرس»، به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان، امیر قلعهنویی با ابراز رضایت از چهار دوره تمرینات آمادهسازی این تیم بیان کرد: یکی از بهترین دورانهای آمادهسازی تیم ملی را در چهار دور تمرین پشت سر گذاشتیم و این فرصت را داشتم که گروهی از شریفترین بازیکنان فوتبال ایران را در این چهار مرحله تمرین دهم.
وی افزود: پس از این چهار دور تمرین، انتخاب ۳۰ بازیکن برای حضور در اردوی آمادهسازی نهایی تیم ملی پیش از شرکت در جام جهانی یکی از سختترین تصمیمات فنی دوران مربیگری من بود. در 4٨ ساعت اخیر مجبور بودم با وجود شایستگی فنی همه بازیکنانی که در این دو سال اخیر در ماتریس تیم ملی حضور داشتند و برای موفقیت ایران تلاش کرده بودند، تنها ۳۰ بازیکن را انتخاب کنم.
سرمربی تیم ملی ادامه داد: خدا را گواه میگیرم در انتخاب بازیکنان چیزی جز معیارهای فنی موضوع دیگری دخیل نبوده و من تنها بر اساس این معیار ۳۰ بازیکن را انتخاب کردم؛ اما امیدوارم در رویدادهای آتی بازیکنانی که فرصت حضور در جام جهانی را پیدا نکردند، بتوانند پیراهن تیم ملی را بر تن کنند.
قلعهنویی در پایان با بیان اینکه تیم ملی دوشنبه صبح عازم ترکیه میشود اسامی ۳۰ بازیکن دعوت شده به اردوی نهایی آمادهسازی را به شرح زیر اعلام کرد: علیرضا بیرانوند، سیدحسین حسینی، پیام نیازمند، محمد خلیفه، احسان حاج صفی، میلاد محمدی، امید نورافکن، شجاع خلیلزاده، علی نعمتی، محمدحسین کنعانیزادگان، دانیال ایری، رامین رضاییان، صالح حردانی، سامان قدوس، روزبه چشمی، امیرمحمد رزاقنیا، سعید عزتاللهی، محمد قربانی، علیرضا جهانبخش، آریا یوسفی، محمد محبی، مهدی قایدی، مهدی ترابی، مهدی طارمی، هادی حبیبینژاد، امیرحسین حسینزاده، امیرحسین محمودی، دنیس درگاهی، کسری طاهری و علی علیپور.
انتهای خبر/