نایب رئیس فدراسیون دوومیدانی:

دوومیدانی‌کاران با شانس مدال به مسابقات نمی‌روند

25 ارديبهشت 1405 ساعت 11:11

نایب رئیس فدراسیون دوومیدانی گفت: اعزام دوومیدانی‌کاران با رکوردهای خوب ملاک ماست و در غیر این صورت اعزام‌ها با شانس مدال صورت نخواهد گرفت.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «استال پرس»، به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان، هاشم صیامی درباره حضور دوومیدانی‌کاران در بازی‌های آسیایی ساحلی سانیا، بیان کرد: یکی از سیاست‌های دوومیدانی این است که در مسابقات مختلف، ورزشکاران متفاوت را اعزام کنیم تا فضای انگیزشی برای آنها ایجاد شود. همواره نباید تعداد خاصی از ورزشکاران به مسابقات اعزام شوند. نگاه احسان حدادی این است که پشتوانه‌سازی صورت گیرد و نفرات اول هر ماده به مسابقات اعزام شوند تا تجربه کسب کنند.

وی افزود: نگاه ما برای اعزام به سانیا این بود تا در کنار باتجربه‌ها، بچه‌های کم تجربه هم به مسابقات بروند و این فرصت مهیا شود تا در رقابت‌های برون مرزی حضور یابند. اگر ورزشکاری توانسته در کشور مقام بیاورد، باید یک مسابقه بین‌المللی را تجربه کند اما باید بپذیریم که براساس سیاست‌های فعلی، حتما کسانی به مسابقات اعزام شوند تا بتوانند به مدال برسند. نگاه ما کسب مدال و پشتوانه‌سازی برای قهرمانان است. ما به بازی‌های سانیا علی امیریان، حسن تفتیان و محمد طیبی را اعزام نکردیم و معینی، شادنیا و عجمی را راهی این رقابت‌ها کردیم.

نایب رئیس فدراسیون دوومیدانی درباره مدال طلای حسن عجمی در پرتاب وزنه بازی‌های آسیایی ساحلی سانیا، بیان کرد: چهره جدیدی در این بازی‌ها به مدال طلا رسید که رکورد خوبی ثبت کرده است. این مدال در نتیجه حضور مداوم در اردوهای تیم ملی است و وی زیر نظر الوند مربی خود نتیجه خوبی کسب کرده است اما فدراسیون دوومیدانی با نگاه حرفه‌ای احسان حدادی مبنی بر تلاش بیشتر ورزشکاران و ثبت رکوردهای بهتر پیش می‌رود. حدادی توقع بیشتری از دوومیدانی‌کاران دارد تا مدال‌های بهتری در مسابقات مختلف کسب کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که حسن عجمی همواره در مسابقات مختلف داخلی در رده دوم یا سوم قرار می‌گرفت و حال در سانیا به رکورد ۲۰ متر رسیده است، خاطرنشان کرد: ارتفاع از سطح دریا در رشته‌های دوومیدانی خیلی تاثیرگذار است. شرایط مسابقه در فضای ساحلی و باز متفاوت است. در فضای باز ورزشکاران شرایط سخت‌تری دارند. نمی‌توانیم بگوییم دوومیدانی‌کاری که در سطح ساحلی رکورد خوبی ثبت می‌کند در فضای باز هم عدد بهتری می‌زند.

صیامی ادامه داد: در واقع نمی‌توانیم بگوییم که شرایط مسابقه در ساحلی به رکوردهای ورزشکاران در فضای باز کمک خواهد کرد. آن دوومیدانی‌کار در تارتان مسابقه نمی‌دهد و در ماسه مسابقه می‌دهد و شرایط در پیست تارتان صدرصد سخت‌تر است. در هر صورت امیدواریم ورزشکاران ما در پیست‌های تارتان و استاندارد عددهای خوبی ثبت کنند.

وی افزود: ما مسابقاتی را با همت هیات دوومیدانی گلستان در بندر ترکمن برای دختران و پسران برگزار کردیم که در قالب گرامیداشت یاد شهدای میناب برگزار شد. در این مسابقه ورزشکاران مورد ارزیابی قرار گرفتند و این رقابت نقش موثری برای انتخاب آنها به جهت حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا دارد.

نایب رئیس فدراسیون دوومیدانی گفت: نگاه وزارت ورزش و جوانان و نیز فدراسیون دوومیدانی در همه رده‌ها برای اعزام کسب مدال است. ورزشکاری به مسابقات برون مرزی می‌رود تا حتما مدال بگیرد. شرایط کشور خاص است و باید مدیریت هزینه صورت بگیرد. قبلا می‌گفتیم که اگر فردی شانس مدال دارد باید به مسابقات اعزام شود اما الان نگاه فدراسیون این است که ورزشکار با رنکینگ مناسب باید اعزام شود. ورزشکاران باید این نگاه فدراسیون را بدانند تا بیشتر تلاش کنند. اعزام دوومیدانی‌کاران با رکوردهای خوب ملاک ماست و در غیر این صورت اعزام‌ها با شانس مدال صورت نخواهد گرفت.

انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdcgxy9q3ak97w4.rpra.html
 


کد مطلب: 429972

آدرس مطلب: https://www.estalpress.ir/news/429972/دوومیدانی-کاران-شانس-مدال-مسابقات-نمی-روند

استال پرس
  https://www.estalpress.ir