۰
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان خبر داد:

تأمین تجهیزات جهت تقویت شبکه برق سیستان‌وبلوچستان

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان از تأمین تجهیزات راهبردی به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان برای تقویت شبکه برق استان خبر داد و گفت: با وجود خسارت‌های اخیر، شبکه برق مناطق آسیب‌دیده در کمتر از ۲۴ ساعت پایدار شد.
تأمین تجهیزات جهت تقویت شبکه برق سیستان‌وبلوچستان
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «استال پرس»، به نقل از روابط‌عمومی شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان، محمد رئیسی بیان کرد: در پی حوادث و بحران‌های اخیر در برخی مناطق سیستان و بلوچستان از جمله چابهار، راسک، کنارک و زرآباد، بخش‌هایی از شبکه برق دچار آسیب شد که برآوردها نشان می‌دهد حدود ۴۶ میلیارد تومان خسارت به زیرساخت‌های برق وارد شده است.
 
 وی افزود: باتوجه‌به آمادگی قبلی، ذخیره تجهیزات و حضور مستمر نیروهای عملیاتی، شبکه برق مناطق آسیب‌دیده در کمتر از ۲۴ ساعت نخست بازسازی و وارد مدار شد و خدمات‌رسانی بدون اختلال ادامه یافت.
 
 مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان ادامه داد: در ابتدای فروردین‌ماه نیز در پی بروز یک بحران دیگر، ۱۲۴ اصله پایه برق دچار آسیب و ۱۲ دستگاه ترانسفورماتور از مدار خارج که با مدیریت سریع و استفاده از تجهیزات ذخیره، این مشکل نیز در کوتاه‌ترین زمان برطرف شد.
 
 رئیسی با اشاره به اقدامات انجام شده برای تقویت زیرساخت‌ها در شرایط بحرانی در سیستان و بلوچستان گفت: در هفته نخست بحران، حدود ۸۰ میلیارد تومان تجهیزات شامل ترانسفورماتور و ملزومات شبکه به استان وارد و در نقاط مختلف توزیع شد تا در مواقع اضطراری مورداستفاده قرار گیرد.
 
 وی اظهار کرد: در یک هفته پایانی نیز با هماهنگی وزارت نیرو و همکاری یکی از تولیدکنندگان بزرگ تجهیزات صنعت برق کشور، حدود ۵۰۰ میلیارد تومان تجهیزات موردنیاز شبکه برق سیستان و بلوچستان بدون پرداخت اولیه تأمین شد که ارزش فعلی آن به حدود ۹۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
 
 مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان با اشاره به وضعیت تولید و مصرف برق در سیستان و بلوچستان تأکید کرد: اوج مصرف برق استان حدود ۲ هزار و ۲۲۸ مگاوات است، درحالی‌که توان تولید داخلی حدود یک هزار و ۴۵۰ مگاوات برآورد می‌شود و این موضوع ضرورت مدیریت مصرف را دوچندان می‌کند.
 
رئیسی توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر را از برنامه‌های مهم استان عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ۵۰ مگاوات نیروگاه بادی در مدار بهره‌برداری قرار دارد و ۵۰ مگاوات دیگر در حال احداث است؛ همچنین ۲۶ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان فعال است و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۰۵ ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر استان به حدود ۲۵۰ مگاوات برسد.
 
 وی تصریح کرد: هم‌اکنون ۵ هزار سامانه خورشیدی خانگی در سیستان و بلوچستان نصب و فعال شده و تاکنون حدود ۳۰۰ میلیارد تومان به حساب مشترکان دارای این سامانه‌ها واریز شده است که به طور میانگین ماهانه ۴ تا ۵ میلیون تومان درآمد برای هر مشترک ایجاد می‌کند.
 
 مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: باتوجه‌به ناترازی حدود ۸۰۰ مگاواتی در زمان اوج مصرف، مدیریت مصرف و همکاری مشترکان مهم‌ترین راهکار برای عبور موفق از پیک مصرف برق در تابستان پیش‌رو است.
 
 انتهای خبر/ https://asrehamoon.ir/vdcgyy9qqak97q4.rpra.html
 
کد مطلب: 429941
بیشتر اخبار رو از کجا دنبال می کنید؟
تلگرام
اینستاگرام
سایت های خبری
تلویزیون
توییتر