۰
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خبر داد:

توزیع ۶۰۰ تن گوشت مرغ در زابل

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زابل از تولید و توزیع ۶۰۰ تن گوشت مرغ در نخستین ماه سال ۱۴۰۵ در این شهرستان خبر داد.
توزیع ۶۰۰ تن گوشت مرغ در زابل
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«استال‌پرس»، به نقل از ایسنا احمدرضا افزود: از ابتدای سال جاری و در راستای تأمین امنیت غذایی و پاسخگویی به نیاز بازار مصرف، ۳۳۳ هزار و ۲۰۰ قطعه مرغ در ۱۰ واحد پرورشی شهرستان تولید شده که حاصل آن ۶۰۰ تن گوشت مرغ بوده و به بازار عرضه شده است.

وی با اشاره به تداوم روند تولید در سایر واحدهای فعال شهرستان افزود: تولید در دیگر واحدهای مرغداری زابل نیز در حال انجام است و محصولات آن‌ها طبق برنامه زمان‌بندی وارد بازار مصرف خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی زابل با تأکید بر نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی به منظور تنظیم بازار و جلوگیری از نوسانات قیمتی تصریح کرد: مرغ تولیدی با نرخ مصوب درب سالن در اختیار شبکه توزیع قرار گرفته است.

میربهاءالدین ادامه داد: روند تولید و عرضه گوشت مرغ در این شهرستان با هدف حمایت از مصرف‌کنندگان و تأمین پایدار نیاز بازار با جدیت دنبال می‌شود.

وی در پایان از حمایت‌های رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان و معاونت بهبود تولیدات دامی این سازمان در تأمین به‌موقع نهاده‌های مورد نیاز واحدهای پرورش طیور قدردانی کرد.

انتهای خبر/
کد مطلب: 429896
بیشتر اخبار رو از کجا دنبال می کنید؟
تلگرام
اینستاگرام
سایت های خبری
تلویزیون
توییتر