​طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» در مدارس نیکشهر آغاز شد.

هم‌اندیشی مدیران مدارس برای اجرای طرح زندگی با آیه‌ها

3 اسفند 1404 ساعت 10:00

جلسه تبیین و برنامه‌ریزی اجرای طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» با حضور مدیران، معاونان و مربیان پرورشی مدارس شهرستان نیکشهر برگزار شد و بر نقش محوری آموزش‌وپرورش در نهادینه‌سازی سبک زندگی قرآنی در میان نسل نوجوان تأکید گردید.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«استال پرس»، نشست هم‌اندیشی و تبیین طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» با حضور سفیران این طرح شامل مدیران مدارس، معاونان و مربیان پرورشی برگزار شد. این جلسه با هدف برنامه‌ریزی برای حضور فعال و هدفمند دانش‌آموزان در پویش سراسری قرآن و تقویت جریان تربیتی قرآنی در مدارس تشکیل شد.

در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام علی بامری رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان با اشاره به افق پنج‌ساله این طرح اظهار داشت: «اگر می‌خواهیم قرآن از مهجوریت خارج شده و به کتاب زندگی تبدیل شود، باید از مدرسه آغاز کنیم. نوجوان امروز باید در کلاس درس و برنامه‌های پرورشی، ارتباط مستقیم آیات قرآن با مسائل روز خود را لمس کند.»

وی با تأکید بر اینکه طرح «زندگی با آیه‌ها» یک برنامه مقطعی نیست، افزود: «این طرح یک جریان تربیتی عمیق و مستمر است که تا سال ۱۴۰۷ ادامه خواهد داشت و طی آن، ۴۰۰ آیه منتخب قرآن کریم به‌تدریج در متن زندگی فردی و اجتماعی دانش‌آموزان نهادینه می‌شود.»

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان همچنین آمادگی کامل این سازمان را برای همکاری همه‌جانبه با آموزش و پرورش در اجرای هرچه بهتر این طرح اعلام کرد.

در ادامه، بلوچ کارشناس قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش شهرستان با تأکید بر ضرورت تولید محتوای متناسب با نیاز نسل امروز گفت: «دانش‌آموزان امروز با تصویر، رسانه و فضای مجازی انس دارند و خوشبختانه در قالب طرح زندگی با آیه‌ها، محتوای متنوعی همچون پویانمایی، موشن‌گرافیک و کلیپ‌های کوتاه تولید شده که می‌تواند در مدارس مورد استفاده قرار گیرد.»

در بخش دیگری از این نشست، جزئیات اجرایی طرح برای مدیران و معاونان تشریح شد که از جمله آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
برگزاری محفل‌های انس با قرآن در کلاس‌های درس همراه با پخش تلاوت‌های کوتاه از آیات منتخب طرح؛
طراحی مسابقات کتاب‌خوانی و نقاشی با محوریت مفاهیم آیات متناسب با گروه‌های سنی مختلف؛

راه‌اندازی پویش «سفیران آیه‌ها» در مدارس و انتخاب دانش‌آموزان فعال هر کلاس برای ترویج مفاهیم قرآنی در میان همسالان؛
ترغیب دانش‌آموزان به نصب و استفاده از اپلیکیشن «زندگی با آیه‌ها» که محتوای روزانه آیات را به‌صورت ساده و جذاب ارائه می‌دهد.

در پایان این جلسه، از مدیران و معاونان پرورشی خواسته شد با تشکیل جلسات هماهنگی در سطح مدارس و مناطق، برنامه عملیاتی اجرای این طرح را تا پایان ماه مبارک رمضان تدوین و جهت اجرا ابلاغ کنند تا زمینه گسترش هرچه بیشتر فرهنگ قرآنی در مدارس فراهم شود.

انتهای خبر/


کد مطلب: 429891

آدرس مطلب: https://www.estalpress.ir/news/429891/هم-اندیشی-مدیران-مدارس-اجرای-طرح-زندگی-آیه-ها

استال پرس
  https://www.estalpress.ir