​بازدید رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از دارالقرآن نیکشهر

گسترش همکاری‌های فرهنگی برای تقویت آموزش قرآن دانش‌آموزان

30 بهمن 1404 ساعت 8:00

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان نیکشهر در بازدید از دارالقرآن حاج قاسم سلیمانی، بر تقویت همکاری‌های فرهنگی و استفاده از ظرفیت‌های آموزشی برای ترویج فرهنگ قرآنی میان نسل نوجوان و جوان تأکید کرد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «استال پرس»، حجت‌الاسلام والمسلمین علی بامری رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان نیکشهر با حضور در دارالقرآن حاج قاسم سلیمانی، از نزدیک در جریان روند فعالیت‌ها، برنامه‌های آموزشی و اقدامات فرهنگی این مجموعه قرآنی قرار گرفت.

این بازدید با هدف تحکیم تعاملات، هم‌افزایی ظرفیت‌های فرهنگی و بررسی راهکارهای توسعه فعالیت‌های قرآنی انجام شد. در جریان این حضور، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ضمن گفت‌وگو با مسئولان، مربیان و دست‌اندرکاران دارالقرآن، بر ضرورت برنامه‌ریزی هدفمند برای جذب و تربیت نسل نوجوان و جوان در مسیر آموزه‌های قرآنی تأکید کرد.

وی با اشاره به نقش مهم مراکز قرآنی در تقویت هویت دینی و فرهنگی جامعه اظهار داشت: دارالقرآن‌ها و مدارس، مهم‌ترین بستر برای انس دانش‌آموزان با مفاهیم نورانی قرآن کریم هستند و هرچه این ارتباط عمیق‌تر و هدفمندتر شکل گیرد، آثار آن در رشد اخلاقی، اجتماعی و فرهنگی جامعه نمایان‌تر خواهد بود.

بامری همچنین بر استفاده از روش‌های نوین آموزشی، تولید محتوای جذاب و بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان قرآنی تأکید کرد و افزود: سازمان تبلیغات اسلامی آمادگی دارد با حمایت از طرح‌های ابتکاری، برگزاری دوره‌های تخصصی، تقویت برنامه‌های آموزشی و توسعه فعالیت‌های فرهنگی مشترک، مسیر ترویج فرهنگ قرآنی را بیش از پیش هموار سازد.

در پایان این بازدید، راهکارهای گسترش همکاری‌های مشترک، تقویت برنامه‌های آموزشی، حمایت از استعدادهای قرآنی و توسعه فعالیت‌های فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت و بر استمرار تعامل میان نهادهای فرهنگی برای ارتقای سطح آموزش‌های قرآنی در شهرستان تأکید شد.

انتهای خبر/


کد مطلب: 429888

آدرس مطلب: https://www.estalpress.ir/news/429888/گسترش-همکاری-های-فرهنگی-تقویت-آموزش-قرآن-دانش-آموزان

استال پرس
  https://www.estalpress.ir