۰
وصیت‌نامه شهید؛

نماز اول وقت، هسته اصلی و توصیه عملی

شهید «حبیب‌الله حسن زهی» در قسمتی از وصیت‌نامه‌اش می‌نویسد: پدر و مادر خوب و عزیزم ضمن حلالیت خواستن از شما و برادران عزیزم و خواهران مهربان استدعا دارم که همیشه نمازهای پنج‌گانه‌تان را اول وقت بخوانید و به مسجدها و حوزه‌های علمیه کمک کنید که سنگر اسلام و انقلاب هستند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «استال پرس»، شهید موسی حسنعلی پور، سوم بهمن ۱۳۴۵، در شهرستان زابل به دنیا آمد. پدرش جهانبخش، کشاورز بود و مادرش فاطمه نام داشت. تا دوم متوسطه در رشته تجربی درس خواند. به‌عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. پنجم بهمن ۱۳۶۵، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به سر و کتف، شهید شد. مزار او در روستای بهرام‌آباد تابعه شهرستان زادگاهش واقع است.
 
بسم‌الله الرحمن الرحیم

«وَلَا تَقُولُوا لِمَنْ یُقْتَلُ فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْیَاءٌ وَلَکِنْ لَا تَشْعُرُونَ»

شهادت: حیات برتر

کجایند اندیشمندان قلم‌انداز جهان؟ کجایند همه جامعه‌شناسان و انسان‌شناسان، تا بپرسیم با کدامین مقیاس و میزان می‌توانند این تحمل رسالت انسانی خداباوران را در جبهه‌های حق حریم اسلامی را قیاس بگیرند؟ خدایا شهادتم را در راه اسلام و قرآن که خاری در چشم دشمنان است بپذیر و خدایا تو این جهان و هستی وجودم را به من امانت دادی و من نیز در این امانت چه خیانت‌ها کردم، تنها امیدم به رحمت و کرامت توست. من تنها رجاء به تو دارم و تنها خوف از غضب تو دارم امروز امانت تو را پس می‌دهم و به‌سوی تو می‌شتابم که مرا لباس عافیت بپوشانی و مرا عفو نمایی.

خدایا مالی ندارم که در راهت صرف نمایم، لیکن جانی حقیر بر کف دارم و آن را نیز در راه تو و برای تو و برای حفظ امنیت اسلام و کشور اسلامی‌ام بر کف نهاده و به میدان جهاد و کارزار آمده‌ام.

پدر و مادر خوب و عزیزم ضمن حلالیت خواستن از شما و برادران عزیزم و خواهران مهربان استدعا دارم که همیشه نمازهای پنج‌گانه‌تان را اول وقت بخوانید و به مسجدها و حوزه‌های علمیه کمک کنید که سنگر اسلام و انقلاب هستند، و پس از شهادتم برایم گریه‌وزاری نکنید و سیاه نپوشید و به خانواده عزیزم وصیت می‌کنم که از اموال شخصی‌ام هزینه مسافرت پدر و مادر خوب و عزیزم را به زیارت حج بیت‌الله الحرام فراهم سازند، همانطوری که من با شهادتم و ریختن خونم مشمول رحمت حق سبحانه قرار می‌گیرم، آنها نیز با احیاء سنت ابراهیمی، مشمول رحمت حق سبحانه قرار گیرند.

پدر و مادر مهربان و برادران و خواهران عزیزم چنانچه چیزی یا مسئله‌ای ازقلم‌افتاده یا در این لحظه به فکرم نرسیده، می‌توانید طبق شریعت اسلام عمل نمایید.

در پایان سعادت دنیا و آخرتتان را از خداوند عزوجل خواستارم و شما را به خدای بزرگ می‌سپارم.
 فرزندتان حبیب‌الله حسن زهی

انتهای خبر/
کد مطلب: 429751