برگزاری مراسم دهه دوم فاطمیه؛

مراسم دهه دوم فاطمیه با حضور اقشار مختلف در محل حسینه ثارالله نیکشهر برگزار گردید.

2 آذر 1404 ساعت 0:18

حجت الاسلام سعید شکری مسئول فرهنگی کارگاه راه آهن قرارگاه خاتم الانبیا در مراسم دهه دوم فاطمیه که با حضور، فرماندار، امام جمعه، فرماندهان نظامی و انتظامی و مسئولین شهرستان نیکشهر در محل حسینیه ثارالله ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیکشهر برگزار شد.


 اظهار داشت: فاطمه (س)مظهر تجلی صفات حق و خزان علم الهی می باشند ایشان عالمه ای است که علم خود را در مکتب و کلاسی نیاموخت جز آن که پرورش یافته دامان پیامبر اکرم (ص) و حامل وحی بود.

وی افزود: مبانی اصیل و سخنان ژرفی که از حضرت فاطمه (س) به جا مانده - مثل خطبه ها، دعاها و برخی روایات- خود حاکی از علم الهی ایشان است. دلیل دیگر، نقش تربیتی و سیره عملی حضرت در رابطه با تربیت فرزندان‌، همسرداری، هدایت و الگو بودن برای امت به ویژه زنان مسلمان‌، حاکی که از درجه والای دانش و علم آن حضرت می باشد.

شکری تصریح کرد: حضرت فاطمه (س) بر بسیاری از علوم قرآنی و مسائل و مطالب ادیان و شرایع پیشین آگاهی و احاطه داشت و خواندن و نوشتن نیز می دانست و نیز آن حضرت به سوالات مذهبی و احکام زنان پاسخ می داد.

این مسئول گفت: «مصحف فاطمه» نیز دلیل دیگری بر ظرفیت بالای آن حضرت در پذیرش علوم و معارف الهی است.
انتهای خبر/


کد مطلب: 429649

آدرس مطلب: https://www.estalpress.ir/news/429649/مراسم-دهه-دوم-فاطمیه-حضور-اقشار-مختلف-محل-حسینه-ثارالله-نیکشهر-برگزار-گردید

استال پرس
  https://www.estalpress.ir