به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «استال پرس»، شهید قربانعلی میر، هشتم شهریور ۱۳۴۸، در روستای بامری از توابع شهرستان زابل به دنیا آمد. پدرش موسی، کشاورزی میکرد و مادرش سکینه نام داشت. دانشآموز سوم راهنمایی بود. بهعنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. بیستم دی ۱۳۶۵، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید. مزار او در بهشت مصطفی شهرستان زادگاهش قرار دارد.
بسمالله الرحمن الرحیم
بسم رب الشهداء و الصدیقین
با سلام و درود فراوان به پیشگاه ولیعصر (عج) و نایب برحقش امام امت و با سلام و درود بر شهیدان اسلام و پیروزی رزمندگان اسلام.
«ما من قطره احب الی الله من قطره دم فیسبیلالله»
«هیچ قطرهای در قیاس حقیقت در نزد خدا از قطره خونی که در راه خدا ریخته شود بهتر نیست»
من بهعنوان برادر کوچک به امت شهیدپرور پیامی دارم و پیام این اسـت کـه نگذارید دشمنان اسلام در میان شما رخنه کرده و وحدت و هم پارچگی شما را از بین ببرند و همیشه دنبالهرو امامان و ائمه (ع) باشید و همیشه ساکت نباشید که دشمن در کمین است و به دنبال فرصتی میگردد تا نقشههای شومش را پیاده کند و وقت آن رسیده تا از اسلام و مستضعفین و مظلومان دفاع کنید و اکنون که به جبهه میروم راهم را با آگاهی انتخاب کردهام و با عشق خدا به جایی میروم که عاشقان الله در آنجا در فراق میسوزند و انتظار میکشند، میروم تا سینه دشمن را بشکافم.
مادر و پدر مهربانم از این که نتوانستم زحمات و خدمات شما را جبران کنم مرا ببخشید از خطاهایم در گذرید و در فراقم نگریید و اگر خواستید گریـه کنیـد بـرای امام حسین (ع) و علیاکبر (ع) بگریید و مبادا بهخاطر ازدستدادن پسرتان ناراحت شوید، بلکه خوشحال باشید که فرزندتان بهسوی خدای خود شتافته و خدا ناظر و شاهد تمامی اعمال ماست و به برادرم حسین پیام میکنم که اسلحه مرا زمین نگذارد و راه من و شهیدان دیگر را نیز ادامه دهد.
انتهای خبر/