
از مرزبانان غیور و سلحشور هنگ مرزی نگور
استواردوم «سجاد صیامی» توسط خودروی شوتی به شهادت رسید
24 مهر 1404 ساعت 12:30
زاهدان-فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان گفت: در راستای مبارزه با کالای قاچاق و در اثر برخورد عمدی خودروی شوتی، استواردوم «سجاد صیامی» از مرزبانان غیور هنگ مرزی نگور به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«استال پرس» ، سردار «رضا شجاعی» فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان در تشریح این خبر، گفت: استوار دوم «سجاد صیامی» از مرزبانان غیور و سلحشور هنگ مرزی نگور، در تاریخ دوازدهم مهرماه سال جاری حین کنترل نوار مرز و برقراری امنیت منطقه مرزی و مبارزه با کالای قاچاق و ارز، بر اثر برخورد با خودروی شوتی مجروح و به بیمارستان منتقل شد.
وی افزود: پس از انتقال وی به مراکز درمانی شهرستان چابهار به علت شدت جراحات وارده، پس از ۱۰ روز بستری و اقدامات درمانی دعوت حق را لبیک و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
سردار شجاعی شهادت این مرزبان غیور را به خانواده و همرزمان وی تبریک و تسلیت گفت.
به گزارش پلیس، شهید مدافع امنیت استواردوم «سجاد صیامی» اهل و ساکن استان خراسان رضوی شهرستان «مشهد» متاهل و دارای یک فرزند پسر میباشد.
انتهای خبر/
کد مطلب: 429495
آدرس مطلب: https://www.estalpress.ir/news/429495/استواردوم-سجاد-صیامی-توسط-خودروی-شوتی-شهادت-رسید
استال پرس
https://www.estalpress.ir