۰
«مسابقات کتل بل»

​برگزاری دومین دوره مسابقات کتل‌بل انتخابی المپیاد کشوری ویژه بانوان در سیستان و بلوچستان

دومین دوره مسابقات کتل‌بل ویژه بانوان استان سیستان و بلوچستان همزمان با هفته دفاع مقدس با هدف انتخابی المپیاد کشوری و تعیین تیم منتخب استان در محل دهکده ورزشی المپیک شهرستان زاهدان برگزار شد.
​برگزاری دومین دوره مسابقات کتل‌بل انتخابی المپیاد کشوری ویژه بانوان در سیستان و بلوچستان
 به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی اداره کل ورزش و جوانان استان، دومین دوره مسابقات کتل‌بل استان سیستان و بلوچستان همزمان با هفته دفاع مقدس با هدف انتخابی المپیاد کشوری و تعیین تیم منتخب استان در محل دهکده ورزشی المپیک شهرستان زاهدان برگزار شد. 
 
 در این دوره، مسابقات بانوان در دو دسته وزنی کمتر از ۵۸ و بالاتر از ۵۸ کیلوگرم در آیتم اسنچ پنج دقیقه برگزار شد و آقایان نیز در دو دسته وزنی کمتر از ۷۴ و بالاتر از ۷۴ کیلوگرم در آیتم لانگ‌سایکل پنج دقیقه به میدان رفتند.
 
 نایب‌رئیس هیأت آمادگی جسمانی و تندرستی سیستان و بلوچستان با اشاره به ویژگی‌های این رشته ورزشی گفت: کتل‌بل ورزشی پویا و ترکیبی از قدرت و استقامت است که با حرکات قدرتی اجرا می‌شود و نقش مهمی در ارتقای آمادگی جسمانی دارد.
 
 نوشین حسابی مقدم افزود: متأسفانه تعداد شرکت‌کنندگان در این دوره محدود بود، اما بانوان نسبت به آقایان حضوری پررنگ‌تر داشتند که این استقبال نشان می‌دهد زنان علاقه‌مند به شرکت در مسابقات کتل‌بل ظرفیت بالایی برای توسعه این رشته در استان دارند. امیدواریم بانوان با تمرین مستمر این ورزش مهیج، مسیر پیشرفت خود را در سطح ملی و بین‌المللی هموار کنند.
 
 وی در پایان ضمن ابراز تاسف از حضور کمرنگ آقایان در این مسابقه خاطرنشان کرد: با توجه به عدم حد نصاب ورزشکارانِ مرد، این مسابقه ویژه مردان برگزار نشد و رقابت‌های اختصاصی برای آقایان به زمان دیگری در دستور کار هیأت قرار گرفت.

انتهای خبر/
کد مطلب: 429403