به‌منظور تردد معلولان؛

مهلت یک ماهه برای مناسب‌سازی اماکن عمومی در خاش

25 شهريور 1404 ساعت 12:53


- فرماندار خاش از تعیین مهلت یک ماهه برای دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های این شهرستان به‌منظور مناسب‌سازی معابر و اماکن عمومی با هدف تسهیل در تردد معلولان خبر داد.
 
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «استال پرس»، فرشاد گرگیچ روز سه‌شنبه در کمیته مناسب‌سازی معابر شهرستان خاش افزود: ورودی ساختمان‌های بسیاری از دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و مکان‌های تجاری، خدماتی و بهداشتی این شهرستان استاندارد لازم برای دسترسی و تردد معلولان را ندارند.

وی ادامه داد: با توجه به این شرایط، دانشگاه‌های شهرستان موظفند در مدت ۲ هفته و سایر ارگان‌ها در مهلت یک ماهه برای رفع این نواقص اقدام کنند.

گرگیچ با بیان اینکه از جمعیت ۱۵۰ هزار نفری خاش حدود ۱۰ هزار نفر دارای معلولیت هستند، اظهار داشت: ورودی بسیاری از اداره‌ها، بانک‌ها، فروشگاه‌ها، مراکز خدمات پیشخوان دولت، پلیس + ۱۰، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها و سایر اماکن خدمات‌رسان برای تردد افراد دارای معلولیت استاندارد و ایمن نیست و این قشر به‌دلیل نبود شرایط مناسب از دریافت خدمات محروم مانده‌اند.

وی با اشاره به اینکه شماری از افراد دارای معلولیت از ادامه تحصیل در دانشگاه نیز به‌همین دلیل انصراف داده اند، افزود: طبق مصوبه این کمیته، دانشگاه‌های خاش حداکثر ۲ هفته و سایر اداره‌ها، فروشگاه‌ها و اماکن عمومی یک ماه فرصت دارند تا برای مناسب‌سازی ورودی‌ها و معابر اقدام کنند.
ادریس تمندانی رییس اداره بهزیستی خاش نیز گزارشی از وضعیت فعلی مناسب‌سازی معابر و ورودی اداره‌ها ارائه و بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌های اجرایی برای فراهم‌کردن شرایط دسترسی برابر برای معلولان تأکید کرد.
همچنین در این نشست، شماری از شهروندان دارای معلولیت به بیان مشکلات خود و نواقص موجود در مسیرهای تردد شهری پرداختند و خواستار تسریع در اجرای مصوبات مذکور شدند.
شهرستان مرزی خاش در ۱۸۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.
انتهای خبر/
  •  
     


کد مطلب: 429341

آدرس مطلب: https://www.estalpress.ir/news/429341/مهلت-یک-ماهه-مناسب-سازی-اماکن-عمومی-خاش

استال پرس
  https://www.estalpress.ir